Local Shenanigans: Wall Of Noise / Noisewave 30th Birthday Bash, Espoo

Badass Underground Shenanigans at Espoo Underground next weekend! Finnish info below!

DISCLAIMER: This event is not hosted by FINRG Recordings and the event info is listed on FINRG Recordings website for promotional use only! Any questions regarding other than FINRG events listed on the site should be accorded to the organizer at hand.

WALL OF NOISE presents:
⭐NOISEWAVE 30TH BIRTHDAY BASH⭐
Drum and bass / Trance / Psy / Freeform / Hardcore
‐——–‐—————————–
Where: Da place in Espoo
Date: 05.11.2021
Time: 21-08
BYOB!
——————————————
Näin se on, että tämäkin sälli vanhenee, mutta hidastumisen merkkejä ei ole näkyvissä! Koko parikymppisen ikäni ja siitä taaksepäin olen paahtanut musaa 110% ja nyt on aika aloittaa seuraavat kymmenen vuotta lisää paahtoa! 30 vuotta täyttää vain kerran elämässään ja siksi haluan tehdä tuosta hetkestä ikimuistoisen. Se itse virallinen syntymäpäivä on 11.11 eli pienellä varaslähdöllä olen kutsunut teidät kaikki juhlistamaan kanssani tuota kyseistä hetkeä ja tietenkin nauttimaan hyvästä musiikista!
Mikä ihmeen Wall Of Noise?
Wall Of Noise on meitsin kakkostapahtumakonsepti The Circuitin jälkeen ja joillekkin nimi Wall Of Noise lieneekin jo tuttu eräistä menneitten kesien metsäbileistä😉 Wall Of Noise ei tunne käsitettä genrerajat vaan ottaa askeleen pidemmälle tuoden yhteen konemusiikin ystäviä sen eri kannattajakunnista. Näitä bileitä järkkäilen Circuitteja huomattavasti harvemmin eli tätä tulevaa tapahtumaa ei kannata jättää välistä mikäli haluat tuta mölyvallia!
Huomatkaa, että tämä tapahtuma on vain kutsutuille. Ovella on vieraslistakäytäntö eli sisään siis pääsee ainoastaan, mikäli nimesi löytyy listalta. Nimen saa listaan kun valitsee fb eventistä “osallistuu”. Saat kutsua eventtiin myös ystäväsi mikäli koet heidän sopivan porukkaan. Tänne ei haluta vatipäitä, joiden ainoa tarkoitus on tulla päihteilemään ja sekoilemaan. Ja vaikka tämä useimmille onkin itsestäänselvää niin haluan muistuttaa, että tämä tapahtuma on syrjinnästä, häirinnästä, kourinnasta, tappeluista, ilkivallasta ynnä muusta toopeilusta vapaa alue.
Toivottavasti näen teistä mahdollisimman monen täällä!
– Kasimir aka Noisewave❣️

——————————————
LINE UP:
⚡️NOISEWAVE
https://www.facebook.com/noisewave

⚡️DJ HAPAN KORPPU
https://www.facebook.com/djhapankorppu

⚡️DØNLØW

⚡️JAY CRYSTAL B2B CHRISTIAN ARCTICA
https://www.facebook.com/jaycrystalofficial

https://www.facebook.com/ChristianArctica

⚡️MALI C

⚡️OG OTTER
https://www.facebook.com/ogotter

⚡️REACTOR4
https://www.facebook.com/reactor4dj

⚡️PSYTHRIX
https://www.facebook.com/Psythrix

⚡️SHEIDOW
https://www.facebook.com/djsheidow

⚡️SUBSTANCED
https://www.facebook.com/substancedfinland

⚡️WAILY
https://www.facebook.com/WailyHardcore

Lights:
Hessu T
Soundsystem and dj gear:
Jani kontturi