Local shenanigans: Fiktio & Insurrection hosting Proteus last show in Eastern Finland, Joensuu

Joensuu is up for a treat, as Proteus is visiting Kerubi on his last gig on Eastern side of Finland! Finnish info below:

Konemusiikki palaa Joensuun tapahtumakartalle lokakuussa historiallisessa mittakaavassa! Loppuvuoden kenties ainoa klubi-tapahtuma on sitäkin merkittävämpi, sillä Joensuuhun saapuu 22.10.2021 jäähyväiskeikalle kotimaisen konemusiikin elävä legenda, Proteus.
Proteus – yksi merkittävimpiä suomalaisia konemusiikin artisteja – päätti vuoden 2020 alkaessa järisyttää mannerlaattoja ja ilmoitti DJ-uransa päättyvän. Uran päätöksenä käynnistyi Suomen laajuinen ”Proteus: The Last Show” -kiertue, joka näin, perjantaina 22.10.2021, saapuu myös Itä-Suomeen ja Joensuuhun.

=============

PROTEUS – 26 vuotta konemusan mäyhemiä
PROTEUS on kiistatta yksi maamme tunnetuimpia elektronisen musiikin artisteja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Proteus on tanssittanut tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä genrestä riippumatta jo neljällä eri vuosikymmennellä ympäri maailman ja antanut kotimaisen konemusiikin kulttuurille mittaamattoman suuren panoksen niin artistina kuin tapahtumajärjestäjänäkin.
Kansainvälisesti Proteus on tunnettu erityisesti raskaamman konekonemusiikin dj:nä ja tuottajana. Tästä hyvänä osoituksena on lukuisat kansainväliset palkinnot ja tunnustukset, joista mainittakoon Hard Dance Awardsin kahtena peräkkäisenä vuotena voitetut Best Hard Dance DJ -kunnianosoitukset, jolloin rankemman konemusan kuuntelijat maailmanlaajuisesti ovat arvostaneet Proteuksen genressään maailman parhaaksi DJ:ksi.
Kotimaassa Proteus on mittavan DJ-uran lisäksi tehnyt vuosien ja vuosien ajan mittaamattoman arvokasta työtä tapahtumajärjestämisen saralla tuoden Suomeen genrestä ja aikakaudesta riippumatta elektronisen tanssimusiikin suurimpia ja legendaarisimpia artisteja niin klubeille kuin festivaaleillekin. Kaiken tämän lisäksi, Proteus on myös olennainen osa Suomen ainoan täysin konemusiikkiin keskittävän festivaalin, Kosmos Festivalin, järjestävää organisaatiota.

=============

Yhteenlaskettuna Proteuksen panos kotimaisen elektronisen tanssimusiikin yhteisön hyväksi on vertaansa vailla. Sen vuoksi on paitsi historiallista, myös valtaisa kunnia järjestää Proteuksen jäähyväiskeikka Joensuussa.
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Fiktio ja Insurrection.

=============

Proteus – The Last Show In Eastern Finland
PROTEUS – as himself
Curry [Fiktio]
Bionator Project [Insurrection]
Perjantai 22.10.2021 // Friday 22nd Oct
Kerubin Kellari, Siltakatu 1, Joensuu
Avoinna/Hours: TBA
Liput/Tickets: TBA
Ikäraja/Age limit: K18
Proteus | www.djproteus.com
Kerubin Kellari | www.kerubi.fi/kellari
Fiktio | www.facebook.com/fiktiory
Insurrection | www.facebook.com/Insurrectionfinland

=============

Full information also in English coming up.

=============

Korona-informaatio
Tapahtuma tullaan järjestämään tapahtuma-aikaan vallitsevien koronaan liittyvien ohjeistusten ja ravintolarajoitusten mukaisesti.
Tästä johtuen myös tapahtuman tarkat kellonajat ilmoitamme lähempänä ajankohtaa.
Aikaisintaan tapahtuma alkaa klo 20 ja myöhäisimmillään klo 23.
Aikaisintaan tapahtuma päättyy klo 01 ja myöhäisimmillään klo 05.
Tiedotamme aktiivisesti mahdollisista muutoksista tapahtumassa.

=============

Esteettömyys
Pyörätuolilla taloon pääsee sisään joko pääsisäänkäynnistä pyörätuoleille tarkoitettuja luiskia pitkin (järjestyksenvalvojat ja henkilökunta auttavat) tai talon sivulta hissillä Kerubin Kellarin ravintolatilan kautta.
Myös Kerubin sisällä olevissa portaissa on pyörätuoleja varten luiskat, joita pitkin pääsee liikkumaan tilasta toiseen. Vammaisen henkilön henkilökohtainen avustaja pääsee Kerubin keikoille ilmaiseksi ja asiasta ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon.

=============

Turvallisempi tila
Haluamme tehdä tapahtumasta yhdessä kaikille turvallisemman, jotta jokainen tapahtumaan osallistuva voi nauttia bileistä yhtä lailla.
Turvallisemman tilan ohjeet:
1. Kunnioita ihmisen omaa tilaa
Älä koske tai halaa ketään ilman lupaa.
Anna ihmisten tanssia ja olla rauhassa.
Tanssilattialla voi olla tiivistäkin, mutta se ei tarkoita, että tilaa tarvitsee tehdä tönimällä
2. Kunnioita kanssaihmisiä ylipäänsä
Älä kommentoi kenenkään ulkonäköä tai kehoa. Älä tee oletuksia kanssajuhlijoiden sukupuolesta, etnisyydestä, fyysisistä vammoista tai muista ominaisuuksista.
3. Kuvaaminen
Kuvaaminen ei ole kiellettyä, mutta lähtökohtaisesti ei ole ok kuvata muita ihmisiä klubilla ilman lupaa. Tapahtuman järjestävä taho saattaa tapahtuman aikana kuvata artisteja, lavaa ja yleistä tunnelmaa.
4. Seksuaalinen tai muunlainen häirintä
Fiktion tapahtumissa on 0-toleranssi seksuaaliselle tai muunkaltaiselle häirinnälle ja kiusaamiselle.
Mikäli koet häirintää itse tai havaitset jonkun muun kokevan häirintää, kerro asiasta välittömästi joko järjestyksenvalvojalle tai järjestävän tahon edustajalle.
Puutumme häirintään matalalla kynnyksellä ja tarvittaessa poistamme häiriötä aiheuttavat henkilöt tapahtumasta. Minkäänlaista häirintää ei tule suvaita.
5. Ota nämä ohjeet haltuun ja sisäistä ne
Kun meistä jokainen tietää turvallisemman tilan periaatteet, teemme yhdessä tapahtumasta turvallisemman jokaiselle ❤

=============

Proteus – The Last Show In Eastern Finland
PROTEUS as himself
Curry [Fiktio]
Bionator Project [Insurrection]
Perjantai 22.10.2021 // Friday 22nd Oct
Kerubin Kellari, Siltakatu 1, Joensuu
Avoinna/Hours: TBA
Liput/Tickets: TBA
Ikäraja/Age limit: K18
Proteus | www.djproteus.com
Kerubin Kellari | www.kerubi.fi/kellari
Fiktio | www.facebook.com/fiktiory
Insurrection | www.facebook.com/Insurrectionfinland

=============

Full information also in English coming up.

=============

Fiktio | Kerubi | Insurrection